Voor partners

Durf
jij het
aan?

In de maand maart start Werkcentrum Zuid-Limburg samen met haar partners en een aantal werkgevers in de regio de campagne ‘Durf jij het aan? Kom proeven aan je nieuwe baan!’. De campagne heeft als doel meer mensen enthousiast te maken om in de sector horeca en toerisme te gaan werken en starters en zij-instromers op weg te helpen.

Banenmarkt
Op maandag 8 april is er een banenmarkt waar je van harte welkom bent om jouw bedrijf en vacatures onder de aandacht te brengen. 

Netwerkbijeenkomst
Op dinsdag 9 april is er een netwerkbijeenkomst voor ondernemers, alumni, wsp’s en uwv, met als doel de ontwikkeling van medewerkers te bevorderen en samen de sector te ondersteunen bij personeelswerving.

toolkit

Op deze pagina vind je een toolkit met communicatiemiddelen en teksten die je kunt gebruiken om de campagne onder de aandacht te brengen.

Banenmarkt

Aanmelden banenmarkt

Via onderstaand formulier kun je jouw organisatie of bedrijf aanmelden voor de banenmarkt op 8 april. Kun je niet aanwezig zijn? Dan is het mogelijk om je vacature(s) te delen op het vacaturebord. 

Locatie: Werkcentrum Zuid-Limburg in Maastricht (Centre Céramique) 
Tijdstip: 14:00u tot 17:00u (om 17:00 is een afsluitende borrel)

Ben je aanwezig op de banenmarkt?
Voeg hier uw vacature(s) toe in .pdf

netwerk
bijeenkomst

Aanmelden netwerkbijeenkomst

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de netwerkbijeenkomst op 9 april. 

Locatie: Werkcentrum Zuid-Limburg in Maastricht (Centre Céramique) 
Programma: 
14.30u: inloop
14.45u: opening
15.00u: workshops
16.30u: borrel
17:30u: einde

Toolkit

Copy

Vanaf begin maart starten Werkcentrum Zuid-Limburg, UWV, Vista College & werkgevers uit de regio gezamenlijk de campagne, ‘Durf jij het aan? Kom proeven aan je nieuwe baan.’ 

Waarom? Om mensen enthousiast maken om aan de slag te gaan in de hospitality sector en starters én doorstromers op weg te helpen. De campagne bestaat uit een aantal evenementen die we promoten.

Wat je kunt verwachten?
Op maandag 8 april is er een banenmarkt in Centre Céramique, locatie van Werkcentrum Zuid-Limburg. Hier kunnen geïnteresseerden kennis maken met werkgevers en beantwoorden we alle vragen over het overstappen naar de sector. 

Op woensdag 10 april is er een branchedag, waar geïnteresseerden letterlijk een kijkje in de keuken kunnen nemen bij potentiële werkgevers. We gaan dan met een bus langs werkgevers in de regio.

Alle informatie, inspiratie  én natuurlijk aanmeldmogelijkheden voor onze evenementen zijn te vinden op onze website.

www.durfjijhetaan.nl